5. junij 2008

Dragi dnevnik #14

Dragi dnevnik!

Bok stari. Zdj ne morem rečt, da se že dougo nisma slišala, ker bi lagau. Ampak je kljub vsemu prišlo v mojem življenju do sprememb. Ena večjih je to, da sm končno stopu na prste šefu, ki mi je dau plačo. Wiuwiu. Zdj jo poslkušam čim hitreje zapraviti za materjalne stvari, ker vem, da bo drugače denar zapit ali izgubljen.

Matura? Hja Dragi dnevnik morem ti rečt, da sm po 2h letih se končno spravu učit. In kaj je še bol smešno je to, da se učim z Urošom. Kak nama rata? Ne vem. Dejansko se učima. Heh. Sicer me čaka samo še matematika in ustni izpiti. Karkoli bo bo. Se ne sekiram.

Aja delo sm si našu? Ankete? Ne ne ankete. Neki drugega. Šou sm na posavca in videl, da neka zavarovalnica išče delavce. Pač bom mogu ljudem povedat zakaj bi bla blazno dobra ideja, da vzamejo takšno ali druugačno zavarovanje. Plača je skromih 5-7,5 eura in seveda 10% vsega denarja kar prinesem v podjetje. No... bomo vidli kaj bo s tega. Edini strah je to, da bom mogu v Maribor na predstavitev. Sj ne druga sam ka se nikoli ne spomnem kako zgleda maribor ko si trezen. Pač.

Tko. Ne vem ker od naših dečkov je vzeu mojo kamero, sam bi biu hvaležen, da mi jo vrne, ker morm kak videoblog posnet. =P

Ajde dragi dnevnik se še kj slišva.

11 komentarjev:

Ištvan Ferkeš pravi ...

dej prnes kamero v maribor, bomo en kratek test opravli ... ;)


nagradno vprašanje pa se glasi, več ali manj kot 500 delov?

Davor pravi ...

vmiram šeki...vmiram!!! :D: D: D: D: :D D:DF: DFSDF:AFDG dasfglpj asdfklgj wiorbjnh rwevlm,afnvđb fff

bloodi pravi ...

A zavarovalništvo to je odličen posu! Pizdu matr še slabš ko policija, za policaja gre vsak ko ne ve ka bi v živleji delo...če pa tam ni sprejet gre pa za zavarovalnega agenta:D No pa srečno(H) Pa mrkić ma kamero!:D

Donch pravi ...

DDja sn zvau je reku goldy al pa viki... jebo vas....

Donch pravi ...

to prejšno je 100jko napisu, seveda :D:D jebo vas :D:D:D
100jko, kamero mi vrn..:D

Donch pravi ...

em simon... ka peki so pa svetovno spoštovan poklic?

bloodi pravi ...

Seveda so. Močno močno dvomim da boš tuk zaslužo ko js;) Pa tud kuk si nesposobn, ne boš dolgo obdržal te službe...pa sej sam veš ka ti bom pa govoro;)

Davor pravi ...

zavarovalni agent je supr. To če dobis si zmagu. Dnar je fini, drugim pa samo pamet prodajaš. Neč več;) stojko. Etek je na poti če to osvojis ;)

Goldy pravi ...

bog ne daj da mu daš dd kamero, da sm vedu da bo nou videoblog naredu ti je že js ne bi dau, zj sm pa že zasrau, upam da ne pride do njegovih rok!!!! :)

Davor pravi ...

sorry goldy :(

Unknown pravi ...

too late... =D