(52. deu) O svem in vsem: Ljubim te. Je besedna zveza zgubila moč?Že nekaj časa se sprašujem ali sm samo jaz tak ali je še kaj drugih, ki dejansko razumejo pomen besed LJUBIM TE.
Že nekaj časa opažam, da je nekaterim ta besedna zveza pomeni isto kod bi mami rekel BOK! Osebno teh besed ne uporabljam, če jih res ne mislim resno.
Zdaj v času SMS-ov in MSN-jev so pisane besede izgubile na moči. Osebno vem, da bi ženski 3x hitreje upal napisati ljubim te, kot pa da bi ji to rekel v obraz. Medtem, ko pa na drugi strani berem smse nekaterih, ki jim je "ljubim te" padel že po enem tednu kar se poznata. Tudi to da sm srečal par, ki nista skupaj niti mesec pa že slišiš poslavljanje: "Ljubim te mala!"

Ne vem no. Pri meni se nekako v svetu pisanja stopnjuje tako: Love u, rtm, rad te mam, ljubim te...

Sam sploh ne vem kako bi odreagiral, če bi mi ženska drugi dan v fris rekla "ljubim te". Verjetno bi ji rekel "ne me ne".

Ko rečeš nekomu Ljubim te, bi to moralo pomenit, da to osebo spoštuješ do dna srca, da ji zaupaš vse in da bi za njo naredil vse. Zaljubiš se lahko v sekundi, da pa iz zaljubljenosti nastane ljubezen je pa potreben čas. Tko da.
Folk zamislte se malo...


100jko piss out!
thumbnail
About The Author

Ut dignissim aliquet nibh tristique hendrerit. Donec ullamcorper nulla quis metus vulputate id placerat augue eleifend. Aenean venenatis consectetur orci, sit amet ultricies magna sagittis vel. Nulla non diam nisi, ut ultrices massa. Pellentesque sed nisl metus. Praesent a mi vel ante molestie venenatis.

27 komentarjev