Dragi dnevnik #14

Dragi dnevnik!

Bok stari. Zdj ne morem rečt, da se že dougo nisma slišala, ker bi lagau. Ampak je kljub vsemu prišlo v mojem življenju do sprememb. Ena večjih je to, da sm končno stopu na prste šefu, ki mi je dau plačo. Wiuwiu. Zdj jo poslkušam čim hitreje zapraviti za materjalne stvari, ker vem, da bo drugače denar zapit ali izgubljen.

Matura? Hja Dragi dnevnik morem ti rečt, da sm po 2h letih se končno spravu učit. In kaj je še bol smešno je to, da se učim z Urošom. Kak nama rata? Ne vem. Dejansko se učima. Heh. Sicer me čaka samo še matematika in ustni izpiti. Karkoli bo bo. Se ne sekiram.

Aja delo sm si našu? Ankete? Ne ne ankete. Neki drugega. Šou sm na posavca in videl, da neka zavarovalnica išče delavce. Pač bom mogu ljudem povedat zakaj bi bla blazno dobra ideja, da vzamejo takšno ali druugačno zavarovanje. Plača je skromih 5-7,5 eura in seveda 10% vsega denarja kar prinesem v podjetje. No... bomo vidli kaj bo s tega. Edini strah je to, da bom mogu v Maribor na predstavitev. Sj ne druga sam ka se nikoli ne spomnem kako zgleda maribor ko si trezen. Pač.

Tko. Ne vem ker od naših dečkov je vzeu mojo kamero, sam bi biu hvaležen, da mi jo vrne, ker morm kak videoblog posnet. =P

Ajde dragi dnevnik se še kj slišva.
thumbnail
About The Author

Ut dignissim aliquet nibh tristique hendrerit. Donec ullamcorper nulla quis metus vulputate id placerat augue eleifend. Aenean venenatis consectetur orci, sit amet ultricies magna sagittis vel. Nulla non diam nisi, ut ultrices massa. Pellentesque sed nisl metus. Praesent a mi vel ante molestie venenatis.

11 komentarjev