11. julij 2009

Brüno

Včeraj sem si pogledal novi film igralca Sacha Baron Cohen. Prinesu nam je Ali G-ja, z njim skupi tudi Borata. Vsi njegovi filmi so bili uspešnice. Borat the movie je prinesel okoli 250 milijonov dolarčkov! WAaaaaaa. Za nizko poračunski film je to w000000000w. No, tokrat nam je odigral gay Avstrica, ki poskuša znova zasloveti v Ameriki. Njegovo ime je Brüno!



Ne vem zakaj nekateri mislijo, da je point filma, da se on dela norca iz ljudi. Da je point, da užali ljudi. Za vse, ki pa nismo zabiti pa je film bolj kot ne komični opomnik na stvari v svetu. Najbolj bolan del mi je bil del, ko je imel intervjuje z mamami in očeti otrok, ki naj bi nastopali v njegovem filmu. Ali vašega otroki motijo piki čebel, os in sršenov? Ne ne sploh ne! A vas moti, da bo vaš otrok izpostavljen težkim strojem? Ja ja se znajde v tem okolju. A vas moti, če je vaš otrok izpostavljen razbeljenem fosfatu? Ne nikakor. Ena baba je celo pripravljena, dat svojga 16kg težkega dojenčka dat na shujševalno dieto v kateri bo shujšal 4 kg v enem tednu. Če pa slučajno ne rata ga bo pa dala na liposukcijo. JAO!!! Najhuje od vsega, ker so to intervjuval navadne ljudi, ki so preprosto tok prfukjeni.

Všečen film.

100jko piss out


6 komentarjev:

dona pravi ...

"iš bin bruno, d grejt filmštar" :) super film

Unknown pravi ...

Ful ful je dober. Sam kurc ka ga noben skor še ni gledu...

Ištvan Ferkeš pravi ...

jazst sm gledu ... najjači je začetek, scooter muzika, šopej miško

drgač pa dober film

Anonimni pravi ...

jaaa zacetek...pa ko pise ÜNIVERSAL

aja..pa tist tič cez celo platno mi je tut ostal v spominu..pa ko ga baba s pasom tepe, pa ko zbira otroke..ma eh...celotno gledano je film kr neki, ampak ka vse tip dela oz si upa je pa res neki posebnga.

ko paula abdul sedi na mexikancu pa razlaga kak
je rada dobra do ljudi in da kak si do njih so oni do tebe xD

urosK

Unknown pravi ...

Sam reeees... pol ko čez okno skoči... HAHAHHA...

Anonimni pravi ...

Sam ti si pa kr brihten pubič da si dojel Brunčija res ^_^