(58. deu) OSIV: Štopanje"Ura je 5.40 zjutraj, ko se odpraviš s kolegom na 3km dolgo pot domov. Najhujša stvar je to, da si bil od 11.00 zvečer zunaj in si feštal. Pijan si, utrujen, zmeden in vse drugo se ti da delat, samo hodit ne. Žalostno gledaš na cesto in čakaš, da pripelje kakšen avto. In ko se avto le pojavi stegneš prst in upaš, upaš, da se te bo prijazen gospod/a usmilila in se ustavila. In ko se te nekdo končno usmili se počutiš kot najbolj srečen človek na svetu. Samo, da ti ni treba hodit..."

Država štopanja ne odobrava. Pravzaprav naj bi bilo prepovedano. Ni prepovedano štopati ampak je prepovedano pobirati štoparje (vsaj tako pravijo).
Se spomnem, ko smo kod froci hodli domov in vsakič ko nas je kdo pobral smo mu bili zelo hvaležni. In mislim, da smo si prav vsi prisegli, da če bo šansa pobrat kakšnega štoparja ga bomo. Sam se tega držim. Če se vozim iz krškega vedno gledam, če kdo štopa. Na nek način želim s pobiranjem štoparjev odplačati ljudem, ki so pobrali mene. Pa naj takoj povem. Nisem glup, da bi ustavil kateremu koli. Če bom videl 35let starga tipa velikega ko omara, ki štopa med tem pa drži flašo wiskija mu sigurno ne bom ustavil. Ustavljam le ljudem, ki se mi ne zdijo nevarni. Rad ustavim lepim dekletom (d00h) in folku do 20 let. Vsi ostali mi ne dišijo preveč. Me lahko krivite?

Po drugi strani pa vem, da sm v vlogi štoparja se vsedel v čisto vsak avto, ki se je ponudil. In v nekaterih primerih me je blo tko strah ka vam povedat ne morem. Z 140km/h v nek ovinek med tem ko on štela radijo in komi drži volan ker je tok pijan. Hja. Če, bi bilo idealno bi vsak pazil h kom se vsede v avto. Še posebaj ženske, ki jih lahko kaki starčki kdaj pa kdaj malo pošlatajo. Jebi ga tak je. Nekateri ljudje niso normalni. Samo dejstvo je, da ko štopaš pomeni, da so vse opcije pošle, da si prisiljen iti s to osebo. Ko, da je kateri od nas kdaj gledal kdo nam je ustavil. Edino kar je važno je to, da nas bo pelau domoooooov. =D

Ajde držimo se pregovora: "Štopam, da bom štopan, da ko boš ti štopal, da boš poštopan."

100jko piss out


thumbnail
About The Author

Ut dignissim aliquet nibh tristique hendrerit. Donec ullamcorper nulla quis metus vulputate id placerat augue eleifend. Aenean venenatis consectetur orci, sit amet ultricies magna sagittis vel. Nulla non diam nisi, ut ultrices massa. Pellentesque sed nisl metus. Praesent a mi vel ante molestie venenatis.

3 komentarjev