(54. deu) OSIV: Kakšen je pameten post?
Danes sedim (beri: ležim) pred računalnikom in razmišljam kaj (pametnega) naj napišem na svoj blog. Toda več kot sem razmišljal o pametnem postu dlje sem bil od vsebine za blog. Tak, da je padla odločitev. Kakšen je pameten post?!

Že pri definiciji se ustavi. Kaj je za koga pameten post? Vzamemo kot "pametne" poste, tiste poste ki jih ljudje najraje berejo? Ali mogoče tiste, ki nas kaj naučijo? Ali so mogoče to tisti, ki izražajo pisca samega?
Hja pomoje najbolše vprašat bralce same. Tak, da pod komentarji pričakujem par mnenji o tem kaj je pameten post.

Po mojem mnenju pameten post privleče bralca. Nek zanimiv naslov. Nekaj kar mi da mislt in me zopet potegne na ta blog. Zame je že pameten post, če nekdo pove mnenje o neki stvari, ki je v tem trenutku aktualna. Po drugi strani so mi pa posti, ki vsebujejo 4 besede in dve od tega so kletvici, glupe. Seveda, teme kot so: Sobota je b ila nora, ali pa moj dan... dj nehii...Evo zdj, ko zaklučujem tale post se mi zdi tud ta glup. Ne vem zakaj. Mogoče sm samo take volje. Glupe.

100jko piss out
Upam na par pametnih komentarov o tem ka je pametna tema.
thumbnail
About The Author

Ut dignissim aliquet nibh tristique hendrerit. Donec ullamcorper nulla quis metus vulputate id placerat augue eleifend. Aenean venenatis consectetur orci, sit amet ultricies magna sagittis vel. Nulla non diam nisi, ut ultrices massa. Pellentesque sed nisl metus. Praesent a mi vel ante molestie venenatis.

7 komentarjev