(78. deu) O svem in vsem: Kupovanje daril
A sem jst edini, ki mu je prav naporno iti kupovati darila? Prvo nikoli se mi sanja ne komu kaj kupit. Če mogoče vem je ponavadi predrago, če slučajno mam supr idejo te stvari seveda ni in če slučajno najdem to kar sm iskal nakonc izpade da je to tumasto darilo. Rojstnodneva darila niso tak problem. Najprej zato ker veš komu kopuješ. Pa lahko si stroške deliš s kolegi. Plus tega imamo med kolegi skoraj tradicijo, da drug drugemo kupimo kar se da prfukjeno roj-dnevno darilo.
Pol pa pride tisto tahudo, ko se vprašaš kaj naj kupiš. Ne veš kolko smeš zapravit. Če daš preveč se lahko ona glupo počuti, če daš premalo lahko ti idijotsko izpadeš. Tak da to je res problem, ki ga še nism rešil. Bo najbolš da naslednič se kr zmenim z žensko. Tko da veš ne smeš kupit nič dražjega od 30eu! Će kupiš ne sprejmem! In bo lažje...

Ma kurac... bom šou v Venera šop pa vzeu en bon za 30eu in ji ga dal. Heh sam pol vprašanja za koga je to darilo :D lol.

Vesele praznike
100jko piss out
thumbnail
About The Author

Ut dignissim aliquet nibh tristique hendrerit. Donec ullamcorper nulla quis metus vulputate id placerat augue eleifend. Aenean venenatis consectetur orci, sit amet ultricies magna sagittis vel. Nulla non diam nisi, ut ultrices massa. Pellentesque sed nisl metus. Praesent a mi vel ante molestie venenatis.

10 komentarjev