16. december 2007

TT: Skok v novo leto...

TT= Tema Tedna



Bliža se novo leto. Čas praznikov, obdarovanja, veselja, pitja in predvsem postavljanja novih ciljev. Vsak od nas si pred novim letom postavi vsaj en cilj, ki ga bo poskušal v naslednjem letu izpolniti. Ženske hočejo shujšati, moški si pa postavljamo cilje, ki jih nikoli ne bomo izpolnili. Sam sem si rekel, da se bom začel redno učiti. Haha.
Samo to novo leto je nekoliko bolj posebno. Razlog zato je dokaj preprost. Zazrimo v leto 2007.
Najprej smo dobili novo valuto, zaradi katere smo porabili 2x preveč denarja kot bi ga smeli. Potem je bila celotna Slovenija navdušena nad podražitvami hrane in mlečnih izdelkov, zato so naše kavice skočile gor kakšnih 10-20centov. Samo vsaj gostinci se niso zaradi teh podražitev kaj preveč sekirali. Oni so imeli več problemov z vlado, ki se je odločila, da kajenje v njihovih gostilnah škodi. Sedaj v gostilnah ni ne dima niti kadilcev, ki bi pili dražjo kavico.
Po takem letu, gre lahko v novem letu samo še na bolje. Mogoče se bomo z "Bušom" znebili tudi teroristov. Prav tako je možno, da bojo v letu 2008 ribiči lovili ribe, ne pa se kregali z hrvati. In zdaj, ko bo prišel na slovensko ozemlje spet Turek. UPS! Se opravičujem. In zdaj ko bo prišel v akcijo, naš novi predsednik, Türk bo mogoče v Sloveniji slišati tudi kakšno dobro novico iz strani vlade.
Samo zakaj bi se mi navadni smrtniki ukvarjali s takšnimi nepomembnimi stvarmi. Glavno je, da bo v novem letu veliko sreče, zabave, ljubezni, denarja in predvsem sexa, torej vsega kar nas dela srečne.
Vesele praznike in srečno novo leto.



100jko out

3 komentarji:

bloodi pravi ...

čas pitja je pa že od prejšnga novga leta pizdu matr mi je slabo

Goldy pravi ...

i tebi sine ;) sve najbolje :D

Unknown pravi ...

ma to ja... sam da je finoooo =D