Poročilo: Energy 2007 in DJ party

Tako! Za nami sta dva dni katerih se noben alko-vojak nebi branil.

Energy:
"Naša ofenziva se je začela. Ne eni stani so stali 4je glavni vojaki. 100jko, DD, Karalič in (vojakinja) Dona, v obrambi pa 9 flaš bambusa in ena Vodkica. Boji so bili prava morija in brez pomoči zaveznikov dvomim, da bi nam uspelo premagat sovraga...Imeli smo le eno žrtev, katero je zlobni alkohol metal po stopnicah in ji rekel, da izloča želodčne tekočine po zvezkih... R.I.P Dona =D"

Nasplošno je bila sama prireditev res dobra. Mraz nas je tepel, mi smo se ga pa branili z kuhanim vinčkom in stiskanjem v gostilnicah. Muzike se pretirano ne spomnem, edino (Penisa) Denisa, ki je res lepo pel. Še zdaj slišim v glavi krike publike. (Penis Penis Penis Penis...). V podrobnost dogajanja raje ne grem ker nekatere stvari niso za javnost! (prokleti pijanci).
Nekaj slikic:

DJ party: Hja. Danes je bilo vse skupaj bolj kot neko ohlajanje od Energđija! Alkohol se je nekaj upiral ampak glavni boj nas čaka ju3i. Glede same scene morem rečt, da bi mi mogoče bilo zanimivo če bi meu v riti kaj alkohola. Tega pa ni bilo. Muska mi pa ni ugajala...Napoved: Ju3 oz. danes nas čaka največja preiskušnja tega leta. Alkohol je zbral svojo celotno vojsko, od nas pa je odvisno če se nam bo uspelo upreti. Sprejmemo le zmago in nič drugega.
Tokrat se nam bo v boju pridružil navse znani pivski trio (Mare, Blood in Valenčak), tudi pokojno vojakinjo Dono bomo sprejeli v naše bojne vrste, samo bo zastavonoša... =D


100jko piss out.


P.S. Se opravičujem vsem, ki sem jih žalil v zadnjih dveh dneh. Če se jaz ne spomnem tega, zakaj bi se vi. Pozabite. Vsem nam bo lažje!

Srečno novo leto!!!thumbnail
About The Author

Ut dignissim aliquet nibh tristique hendrerit. Donec ullamcorper nulla quis metus vulputate id placerat augue eleifend. Aenean venenatis consectetur orci, sit amet ultricies magna sagittis vel. Nulla non diam nisi, ut ultrices massa. Pellentesque sed nisl metus. Praesent a mi vel ante molestie venenatis.

8 komentarjev