(87. deu) OSIV: O gejih, samohranilkah in banki sperme...

No smo se danes pri nas doma malo vrgli v debato. Oče je malo bluzu in slučajno omenu en referendum, ki se je slučajno dotikal današnje teme.

Referendum o zdravljenju neplodnosti
Leta 2001 smo na naknadnem zakonodajnem referendumu odločali, ali naj se uveljavi zakon o spremembah o zdravljenju neplodnosti in oploditvi z biomedicinsko pomočjo. Udeležba je bila 35,7-odstotna. Za je glasovalo 26,4 odstotka volivcev, proti pa jih je bilo 72,4 odstotka.

No oče je rekel nekaj v smislu, da smo pred leti glasovali za to, da bi dovolili gejem in samohranilkam imeti otroke. No referendum se ni dotikal samo teh spesifičnih skupin, ampak nasploh. Toda glede na vse je bilo vse obrnjeno proti njim. Saj naj bi v drobnem tisku pisalo, da naj bi ta zakon tem skupinam to omogočil.

Ljudje so z več kot 35% udeležbo glasovali strogo proti temu zakonu (cca. 70% proti). ZAKAJ? Mogoče zato, da bi preprečili nesrečnim parom, ki ne morejo sami imeti otrok, imeti otroke? Če je tak, smo Slovenci res zlobni.

Mogoče, ampak samo mogoče pa je razlog, da nočemo dati gejem in samohranilnim mamicam opcijo da dobijo na ta način otroke. Zakaj? Kaj bi bilo narobe, da samska ženska dobi dete na ta način? Pa tudi, kaj bi bilo narobe, da dve lejzbike na ta način dobijo otroka? Če si ga želijo pa naj ga majo... Posvojijo ga lahko, svojega pa na ta način ne smejo imeti? Wa zakaj ne? Zato ker so tko usmerjene? Ne zdi se mi fer... pa vam?Še ena tema je prišla potem. A bi vam kdaj padlo na pamet prodat svojo spermo v semensko banko?(beri: moške prašam) Ker če v Ameriki plačujejo za njo, pol pizdu matr, da bi moral tudi tu. Bi lahko živel v vedenju, da po svetu hodi 10 vaših potomcev, ki jih ne poznaš? Mene ne bi motlo. Bi vas? Hehehe. Še poklic bi eni mel - redni drkači!

100jko piss out


thumbnail
About The Author

Ut dignissim aliquet nibh tristique hendrerit. Donec ullamcorper nulla quis metus vulputate id placerat augue eleifend. Aenean venenatis consectetur orci, sit amet ultricies magna sagittis vel. Nulla non diam nisi, ut ultrices massa. Pellentesque sed nisl metus. Praesent a mi vel ante molestie venenatis.

5 komentarjev