16. januar 2009

Dragi dnevnik #20

Dragi dnevnik.

Ej stari sorry sam dans se ne bom pominu s tabo. Dans bom povedu raje neki bralcem... ne!... tiho in posluši...

Ste bili kdaj v situaciji, da vam je tako dolgčas, da bi se najraje ubili? Tako je meni danes... Trenutno sm v ljubljani kjer sem sam samcat. Cimrov ni, na neke pijačke pa to se mi pa tudi ne da hodit. Pa da ne boste mislili, da nimam kaj za delat. Zadnje dni sem dobil pravi zagon za pisanje scenarijev in planiranje kako kdaj in kje se bodo snemali. Ampak stvari so se začele kopičit do te mere da za nič nimam veliko časa. Vse je nekako na rok.
Trenutno sma se z gospodom DD-jem odločila, da boma sodelovala na filmsekm festivalu - modrizob. Če vas zanima kaj več o tem si kliknite povezavo. Fora festivala je v tem, da morate posneti filmček z mobitelom. Hja pa strah vas tudi ni treba, ker so dovoljeni samo amateri filmske industrije, ko so pa priznani avtorji v popolnoma svoji kategoriji. Filmček bo narejen do torka ali srede. Po tem filmčku pa lahko pričakujete payback Simonu z movijem posvečen njegovi visokosti.

V naprej se opravičujem, če bo v sredo ali četrtek malo zatišje na blogu, ker pač pričakujem, da ne bom sposoben pisati. Sj veste rojstni dnevi pa to.


100jko piss out


p.s. Ker morem stestirat neko zadevo bo mogoče neki filmček že danes ponoči objavljen.

Ni komentarjev: