(76. deu) O svem in vsem: "Da si bloger moreš bit vsaj malo egoist"
Najbrž (ne morm verjet, da sm uporabu to besedo) se vsi sprašujete koji mi je k****! Vas čisto razumem. Tokrat to ni moja pogruntavščina. To je bila izjava enega mojega kolega. Njegovega imena ne bom izdaj, ker nočem, da ga 20.000 ljudi v Slovenija zasovraži. Šalo na stran. Izjava je izjava in je zato vredna male debate na temle blogecu.

Izjave ne vem ravno skritizirati. Preprosto. Odvisna je od posameznika. Nekateri pišejo blog samo zato, da bo imel čim več bralcev. Nekateri pišejo zato, da imajo nekaj kjer lahko izpovejo svoje misli. No, spet nekateri uporabljajo bloge kot kraj kjer delijo nasvete in svoje znanje. A so vsi te vsaj malo egoisti? Hja odvisno kako definirate egoista. Če je to človek, ki ima rad, da se njegova dela berejo in komenirajo, potem so res vsi blogeri egoisti. Samo potem so egoisti tudi vsi novinarji in pisatelji, kaj šele slikarji in vsi drugi umetniki. No prav. Če je tako pa PRIZNAM sem EGOIST.

Kaj pa vi?


100jko piss out
thumbnail
About The Author

Ut dignissim aliquet nibh tristique hendrerit. Donec ullamcorper nulla quis metus vulputate id placerat augue eleifend. Aenean venenatis consectetur orci, sit amet ultricies magna sagittis vel. Nulla non diam nisi, ut ultrices massa. Pellentesque sed nisl metus. Praesent a mi vel ante molestie venenatis.

6 komentarjev