2. maj 2008

Make LOVE not WAR

Tako. Vidim, da je moja kritika dvignila malo prahu. Pa ne mi zdej takoj vsi skočt, da vas boli kar jst pišem. Sj vem, da vas. Še mene boli kar pišem. Tako, da bi povedu rad par stvari glede mojega pisanja, brejka, akrobatikov itd.

Kritik: Oja. Zdj sm pa kritik. Heh. Vsak ma pravico kritizirat. Od vsakega posameznika je odvisno kakšna je kritika. Pozitivna, negativna, nekje vmes. Kritiki se pojavljajo v različnih časopisih, revijah pa tudi po televiziji in radiju. Kje se pojavljajo kritike in kdo so kritki? Pač ljudje, ki kritizirajo določene stvari v MEDIJIH. Blogi so na novo-nastajujoč medij. Tko, da v svojem mediju bom KRITIK. Če kerem ne paše naj se ne ozira na to. Pač bom povedal stvari kot sm jih bom videl jst. Če ste opazli sm briljantino tud skritiziral, sam tam so dejansko prenesli kritiko in niso nič pizdli.

BREJK: To privede do naslednje teme. Moja preteklost pri Akrobatiku oz. kar moja preteklost pri brejku. Jst in mnogi drugi moji kolegi smo bili prva generacija "brejkerov" v Brežicah. Noben ni vedu kaj lahko pričakujemo, vsi smo šele ugotavljal če je to za nas al če ni. Vsak se je našu v tem al pa se ni. Po nekaj mescih treningov smo meli prvi nastop. "STREET NEKAJ" se je imenoval. Kakorkoli biu je amaterski. Dokaj no. Tista čist osnovna koreografija na začetku, potem pa bol kot ne freestyle v krogu. Sj je blo kul. Kdo pa nima rad nastopov? Kdo pa se ne rad pokaže kaj zna?

Sam osebno sm mnenja, da je prenasićenost enega in istega nastopa v nekem kraju hudo negativna. Še posebaj če nastop ni nekaj bog ve kaj. Na začetku je biu šov. Ker smo bili prvi, novi in oh in sploh. Sam jst sm človk, ki hoće, da se z nastopi napreduje. Mi pa smo imeli en in isti nastop še pa še pa še... no pa tudi to ni razlog zakaj sm nehal trenirat. En večjih razlogov je obleka. Sm pač mnenja, da v brejku izražaš SEBE. Svojo CREW predstavljaš s svojim znanjem ne pa s svojo obleko. Akorbatik ni ne vem kok znan po tem, da majo lep logo, lepe kape, dobre pase itd. Če verjamete al pa ne sm mogu jst it Dominiku pošteno na kurac. Ja sevede sm mu šou. Sej men bi tud en kurac k mu skos neki ne paše šou na kurac. Samo lahko kr prizna da nekatere ideje, ki smo jih mel jst, DD pa Goldy kasneje uporabljeni. Seveda je bla opazna tudi očitna razlika med našim in njegovim stilom. JSt nism nikol treniral gimnastike ne vem kolko. Salte nism znau delat. Pomeni sm biu bol brejker kot akrobatik. No zaradih takih in drugačnih razlogov smo se jst DD in goldy odločli, da gremo solo. Ker pa smo naredili NAPAKO. Res smo jo. Za naš odhod smo jih seznali čez forum. Zdj nebi nikol tko šlo čez. Seveda se vse narobe prebralo in prišlo je do prepirov in zamer. Škoda.

Plac smo si zrihtali v dvorani MCja (dali so nam termine čisto zastojn. Hvala), za musko je skrbel moj stolp. Vse je blo lepo in prav. Treningi so bli redni itd. Potem je pa prišel razspis za neko kao plesno skupino za nek šow. Vsaka skupina nej bi se predstavla s svojo koreografijo. Morm rečt da sm biu kr presenečen kok smo drkal tist. No v ta "šov" so bli itq vsi sprejeti keri so hotli. Kasneje smo počasi si zapustil tole, razlog je že biu zato kr ni blo resnosti. Potem pa smo se počasi razpadli. DD in goldy sta šla na fax in vse je šlo nekam. JSt sm sam neki časa hodu potem je pa motivacija padla... Tko da zdej čakam LJ, da začnem na novo. Kmalu... :D

Drugače pa ab-jevci prosim prebolte to kritiko spodi. Kr mene res ne zanima kdo je organiziral tale pleš pa to. Jst sm povedu svoje mnenje. Bog mi je dau pravico da ga povem. Verjamte da bi sito povedu tud če bi bli keri drugi nič bat. Nobenga ne šparam. (smeh)

ajde uživajmo pa pustmo to vse v kurac

100jko piss out

p.s. Tisti, ki čakate filmčk od brejka vam povem da ga dobite ju3. Sam convertat pa uploadat še morem. Tko da bo ju3. ajde piss

p.s. 2 tistem k se je dalo vse to brat svaka čast. Men ne vem če bi se dalo. =D

5 komentarjev:

Anonimni pravi ...

ne razumem..dej še 1x povej O.o


urosK

Unknown pravi ...

hehe. Nardim copy/paste? lol.

Anonimni pravi ...

Mah, pusti otroke, ki ne razumejo ene boge kritike. S tem, ko kritiku rečeš, da nima pravice izražati SVOJEGA mnjenja na SVOJEM, mu poveš, da je čefur, da nima blage veze in da otroci brejkajo bolš kot on, res pokažeš velko mero zrelosti. Seveda je potrebno zraven omeniti še, da si državni prvak (prvakiinia mnde) v brejkanju (hvalabogu, da iq ne šteje). Brez pravih argumentov seveda (sej jih čefur itak ne bi razumel).

100jko, ne rabiš nč razlagat, opravičevat... Napisu si svoje mnenje, če komu kaj ne paše, je to njegov problem. Nobenga nisi žalu (za razliko od teh, ki so se odzvali na kritiko), povedu si tudi par pozitivni stvari. btk...

Unknown pravi ...

anonimni hvala. Škoda k si anonimni. K bi ti čestitu po imenu. =P

Anonimni pravi ...

hehe, lahko v petek na pijači ;)