17. marec 2008

Dragi dnevnik #11

Drgai dnevnik!

Pa kaj je? Čaki da povem? Zakaj sm debil? Zarad filmčka? Zaka pa pol? Ker ne pišem več tok? Kak veš ka bom reku? Ja, če je pa res. Delo mi vzame res velik časa zadnje čase. Ja no! Tud za maturo se bom začel učit. Dragi dnevnik ne mi še ti težit zdej. Samo si nesramen. Jaz se ti pridem izpovedat te, ti pa prvo ka nardiš me začneš napadat.

V glavnem. Danes sm fraj! Zato ker je včeri za mano 14urni delavnik. Od 10ih pa do pounoči sm delau. Vozil kurčeve pice po nalivu, po mokri cesti, po temi v avtu, ki je nevaren za vožnjo v idealnih razmerah. Ja kaj si nism nič naredu? Hvala bogu, da ne. Samo kaj čem. Sj so me samo enkrat policaji vstavli. Dali mi pihat, pregledal avto in rekli, da je vse vredu. (čoravi policaji hvala bogu) Drugače pa edin ka me je malo zmotlo je to, da so me vn iz jarka vlekli. Kak to? Hja veš ko majo nekateri garažo malo pod breg. Jst poskušam obrnt, ko avto začne drset proti garaži. Gume se vrtele v prazno 100jko pa meu glupo faco na obrazu (v glavi pa: GLUP GLUP AVTO). Hvala bogi priskočjo na pomoč lastniki bajte. Reč zategn ročno. YOU WISH! Sm reku: "Ka bi dau da ma ta avto ročno!" No izvlečejo me gor (pica v dobrem) in grem dalje po svojem delavniku. Res sm biu po dougem času utrujen. NO dans sm se spet napounu energije. So lets getting started all over again.
JOJ NO! Dragi dnevnik tečen si! Kak bom Zbudil blog iz mrtvih? Pa jaaaaaaa nooooo! Vem, da ne pišem, postam, limam filmčkov (danes bo upam) pa vsega tega. Sam res nism meu časa! Oblubim, da se bom zagrabiu malo bol.


100jko piss out

2 komentarja:

Donch pravi ...

samo jamraš :D

Davor pravi ...

stari samo si res beden s tem ''jooo blog ka si tečen ka ne pišem ..bla bla bla...''
Dej ne fuki da si pau v jarek..umiram kle.hahaha