15. februar 2008

Dragi dnevnik #9

Dragi dnevnik, minilo je dolgo časa kar sm te nazadnje odprl. In danes v petek zvečer se mi je zazdelo, da nekaj napišem. Kakšna je situacija? Malo me prijema zaspanost, nimam pojma zakaj. Ampak vem da je pred mano še dolga/naporna noč. Nekaj minut me loči od tega, da se vstanem in stečem na wc. Ker, tukaj na postelji mi ne paše položaj. Ne vem kaj mi je dans. Mogoče se možgani pripravljajo na preveliko količino alkohola in se sami od sebe ugašajo. Ka pa vem. Vem, da vsak, ki bo bral ta post bo mislu, da sm že pijan, če pa ne to pa da sm sigurno malo "OŠAMUČEN". Mogoče sem.

Valentinovo je bilo dragi dnevik. Veš? No pa ti povem. Prašaš kako je bilo? Hja ne vem. Sma se z dekličem odločila, da ga malo prestavima. Vem vem. Neumno. Samo imam raje valentinovo na petek. Če sem ji kaj dau? Ja dau bi ji dau... aja... ne v tem smislu. Kot darilo? Ja. Dau sm ji eno zlo kičasto darilo (sicer je to biu plan). Podaril sm ji rožico, ki sm jo sam sešil. (sej ne). Dau sm ji pač neko plišasto rosco, kere je bla kr vesela (mogoč fejk). Drugače pa... hja. Ona mi še ni nič dala. Mogoče danes kaj dobim. (Nek skriven nasmeh)

Kaj naj ti še povem dnevnik moj. Lačen sm ja. Ne vem kako je mogoče, da me tišči na wc pa da sm lačen skupi. Hja. Če lahko bruhaš pa serješ skupi (preverjeno) lahko tud ješ in serješ. Al ne? No bom poskusu. Grem...

100jko piss out

P.s. Ta post kandidira za najbolj glup post nasploh.

2 komentarja:

Donch pravi ...

"Ona mi še ni nič dala. Mogoče danes kaj dobim."
Ljubezen ni v materializmu, ker tudi srebrno verižco s srčkom se lahko raztrga če si štorast..hahahaha:D:D:D (Eva ne me tepst).

100jko, a so nematerjalna darila vredu bla? :D

Unknown pravi ...

hehe. Hja. Sm kr zadovoljen. =DDDD

Sicer pa niker nism napisu da sm hotu kj... materjalnega...