6. januar 2008

TT: Ko bloger postane zvezda!



"Bok 100jko! Veš kak sem se zadnjič smejal, ko sem bral na tvojem blogu temo o ženskah? Tisto, ko si govoru o....", mi reče neznanec med tem, ko ga jaz gledam debelo, ker nimam pojma kdo je on.
A sem zdaj že zvezda? Mi je pisanje bloga res dvignilo mojo popularnost? Bom z blogom lahko postal znan Slovenec? Bom res prava BLOGERSKA ZVEZDA?!

Hehe. Kaj sploh je blogerska (mikro)zvezda? Zame so to vsi tisti, ki so preživeli to blogersko mrzlico katera je okužila vse slovenske najstnike in študente. Pred časom je blog začel pisati vsak drugi najstnik z internetom. Vsak je mislil, da bo s svojim zanimivim življenjskim slogom pritegnil množico bralcev. In kaj se je zgodilo? Kdo je preživel to mrzlico? Preživeli so jo tisti posamezniki, ki so izoblikovali svoj stil pisanja. Tisti, ki niso iz dneva v dan pisali samo o svojem vsakdanjiku in svojih norčijah v soboto zvečer. Te naši mikro zvezdniki so se začeli dotikat vseh tem življenja. Sedaj v blogih lahko beremo o marsičemu. O politiki, o življenju, o ljubezni, o sexu in še mnogih drugih temah, ki zanimajo bralce.
In kdo ti pove, če si mikrozvezda ali ne? Bralci. Bralci so življenjska moč vsakega bloga in ravno oni izoblikujejo vsakega blogerja. Pomagajo ti s svojimi komentarji in kritikami. Če jih boš bolj ali manj upošteval bo tvoj blog napredoval. Mogoče boš na tak način postal prava mikro zvezda, z več tisoč bralci.


100jko out

8 komentarjev:

Davor pravi ...

trkaj ti je preveč prsu v glavo...majke mi..

Unknown pravi ...

Misliš? Pomoje tud!

Davor pravi ...

edino prav, edino prav

bloodi pravi ...

ti si prava zvezda ja:D

Unknown pravi ...

Vem. Hvala ljubi. Sj ti si tudi! =P
Moja zvezda! =D

Davor pravi ...

zvezda, ki sveti ponoči samo za tebe in mene...hahha

Unknown pravi ...

Zdaj pa vsi skupaj: Boooodi zvezda, booodi moj nasmeh, moje upanje in iskrica v očeh.
Vsi skupaj. BOoooooooodi...

Donch pravi ...

sick :) če je kdo zvezda, je to DD... pa sam zato ker hoče v nedeljo zvečer v hotelu Jupija pit xD