17. januar 2008

Dragi dnevnik #8

Dragi dnevnik.

Pozdravljen. Zdaj ti že res dougo nism nič pisal. Hja ne vem zakaj. Mogoče stvari niso tako v kurcu kot so prej bile. Danes sm pa začel o eni stvari razmišljat in te prosim, da mi pomagaš. O tem kasneje.
Danes sem biu v naši dragi prestolnici kjer sm biu na "kratkem" seminarju. Pač iščem zaposlitev in se mi je zdelo 12eu/anketi kar vredno. Tak, da grem 22.1.08 v Boštanj neke ankete talat. Mah bmk. Glavni problem današnjega izleta je biu dougčas. Zato sm vzeu s seboj še kamerco in se malo z njo pogovarjal:
Sj vem da sm malo bedast.


Zdj pa o tistem ko sm govor, da sm razmišlu. Razmišljam, da bi si dau nekam tatoo. Ne vem sicer še kam. Vem pa približno kakega. V mislih mam tri kitajske znake v navpični legi.
Neki v tem smislu. Sicer razmišlam al bi si dau res na hrbet al bi si dau na nogo al pa na roko. Ne vem. Predlogi?

Pa še čist me pere sobota. Čist sm živčn, ker me je strah, da se bo kdo preveč napiu pa mi pau po stopnicah. Pa nočem bit odgovorn za poškodbe. =D Pa dariiiiila wiuwiu.
Ok preveč bluzim. Čaf čaf

100jko piss out

Adijo dragi dnevnik. Do naslednič.

p.s. Do lj pa nazaj je klijič ponucu 8,9l dizla. yammi. Potnih stroškov pa dubu 30eu.
p.s.2 Filmčk je v kurcu. Ga sm ga v nek glup format konvertal.

12 komentarjev:

bloodi pravi ...

hahaha najbol legendarn stavk: "ajde šibav vozit ka se bom vbov tle na cesti" :D

drugače pa mesto tatuja je supr js si grem tud še enga prlimat samo od vrata dol proti križu pač en napis...drugače pa kitajski znaki niso več in...pa tud k unem ko boš šou se tetoverat te bo v kurac poslal (v mislih) ker majo že vsi poln kurac teh kitajskih znakov sm se meno z dvema ko to delat pa sta čist boga od teh kitacov:D

ajd peace:D

Unknown pravi ...

Mogoč kitajski znaki niso več in. Sam če si dam tatto si bom dau enga k je men všeč. In edin kaj je men od tatoojev všeč so te kitajski znaki pa "trajbl". Ne vem. Mogoč bi šou k nekom prvo da mi da knjigo 1001 tattoja.
Ma kdo kak dobr web kje bi lahko jih vidu?

Goldy pravi ...

google ma vse... mah mene je pa minil do tattojev, in edini pravi plac kjer bi si dau tatto, je tist plac k ga ma simon, men najbolši plac za tatu! Pa tko k je reku kitajčki lih niso in, zato je simonova hebrejščina la vatever že to je suprdupr, sam bi bla pa pizdarija k bi me simon v kurac steru k ponavlam za njem :) hehehe

bi meu pa 2 kitajska znakca na vratu, to mi je pa ta drugi najbl odfukan plac za tatu :)

bloodi pravi ...

Eh ne bi te f kurac stero:) drugač pa ja men je tud vrat full noro mogoče celo bolš ko tle ko mam sam kurc pol ko si mal starejši ne zgleda glih da maš tetovažo na vratu:D drugač pa zdej kmal grem spet sigurno od vrata do križa raztegnt neke:DDD

Davor pravi ...

ena moja kolegica ma ob strani trebuha ful dober tribal pa sem neki razmislu da bi se jes dau to tam samo kurc k se samo redim pa bi se s tem še večela tetovaža. Pomislki!!!

Unknown pravi ...

Ja vem. Sam če gledaš, da boš neki meu na seb do konca lajfa moreš met na taki lokaciji da se ne bo spremenil. Pa da bo MEN všeč. Mogoč zdj niso in. Pa bojo čez 5let spet postal in. Sj ne vemo. Ne bom tko gledu na stvar. Vzeu bom neke kar je men dobr.
Pa DD mi je zmaja vzeu - kitajsko astrološko znamenje, vodnar mi je grd. Tak da vrjetno trije znaki v kitajščini. S kakim pomenom?
SUCK MY DICK
LICK MY LOOLYPOP
BIG STUPID TATTOO
LOVE FRIENDS JOY
TRUST HAPPYNESS SMILE

Neke takega. =P

Inča pravi ...

jao...sploh ni važno če je kej in al pa ni...to boš ti meu na seb zato se morš odločt kam, kaj, zakaj, kako itd..in važn je sam da je teb kul.jebeš druge;)

aja...pa ko maš enga..te zna prjet še pa še pa še...JST BI ŠEEEEE:DDD

Unknown pravi ...

Tko. Odločitev je padla. Kitajščina it is. Na roko (tak k ma simon) bom dal 3-4 kitajske znakce. Razmišlam celo za foro na hrbtu. Samo kok vem ni dobr da je izpostavljena soncu tetovaža. hmm. Kot sm reku. Verjetno 1x marca.

Ištvan Ferkeš pravi ...

jst osebno si ne bi dal kitajskih znakov, ne za to da niso lepi, vendar vsak drugi ma to ... ampak ok, tvoja koža, tvoja odločitev ;)

glede sonca se pa zde res ne rabiš bat, pa še če si ga misliš dat na tako mesto, pol ti itaq obleka prekrije ... no fear
to pa da ko ga maš 1x te ful drži še za še ...

bloodi pravi ...

Na soncu ti zbledi...ampak samo od začetka ko je sveža se pravi prvi mesec...zato pa se noben ne tetovera poleti...tak da za sonce se nimaš kej bat...pa da se ne boš zafuko ko js ko sm šou prehitro na trening pa švic prav tako zbledi tak da mam mal f pizdi prve dve pa zadne dve črke...en mesc jo maž pa neguj pol pa deli ka češ:D pa jebi se z roko pizda ti matrna :D pa ti si itak tak črn da se ti tetovaža neo vidla sploh:D

Ištvan Ferkeš pravi ...

haha, jst sm že tak ko si je dal po največjem sunci nardit ... (se vem, glupost nema granica) pol pa mogu z brisačo zavezano okoli roke po turnirjih okol hodit ;)

stojrko, ti bi si res lahko dal bel tattu :D

Anonimni pravi ...

no predn se boš dal tetovirat lahk men dnar vrneš k tega počas dost