Dragi dnevnik #8

Dragi dnevnik.

Pozdravljen. Zdaj ti že res dougo nism nič pisal. Hja ne vem zakaj. Mogoče stvari niso tako v kurcu kot so prej bile. Danes sm pa začel o eni stvari razmišljat in te prosim, da mi pomagaš. O tem kasneje.
Danes sem biu v naši dragi prestolnici kjer sm biu na "kratkem" seminarju. Pač iščem zaposlitev in se mi je zdelo 12eu/anketi kar vredno. Tak, da grem 22.1.08 v Boštanj neke ankete talat. Mah bmk. Glavni problem današnjega izleta je biu dougčas. Zato sm vzeu s seboj še kamerco in se malo z njo pogovarjal:
Sj vem da sm malo bedast.


Zdj pa o tistem ko sm govor, da sm razmišlu. Razmišljam, da bi si dau nekam tatoo. Ne vem sicer še kam. Vem pa približno kakega. V mislih mam tri kitajske znake v navpični legi.
Neki v tem smislu. Sicer razmišlam al bi si dau res na hrbet al bi si dau na nogo al pa na roko. Ne vem. Predlogi?

Pa še čist me pere sobota. Čist sm živčn, ker me je strah, da se bo kdo preveč napiu pa mi pau po stopnicah. Pa nočem bit odgovorn za poškodbe. =D Pa dariiiiila wiuwiu.
Ok preveč bluzim. Čaf čaf

100jko piss out

Adijo dragi dnevnik. Do naslednič.

p.s. Do lj pa nazaj je klijič ponucu 8,9l dizla. yammi. Potnih stroškov pa dubu 30eu.
p.s.2 Filmčk je v kurcu. Ga sm ga v nek glup format konvertal.
thumbnail
About The Author

Ut dignissim aliquet nibh tristique hendrerit. Donec ullamcorper nulla quis metus vulputate id placerat augue eleifend. Aenean venenatis consectetur orci, sit amet ultricies magna sagittis vel. Nulla non diam nisi, ut ultrices massa. Pellentesque sed nisl metus. Praesent a mi vel ante molestie venenatis.

12 komentarjev