23. december 2007

TT: Kdo je zdaj šef?

"Z novim letom 2008 se tudi začne predsedovanje Slovenije v EU. Kaj bo to prineslo v našo malo domovino? Hja pustimo se presenetiti. Mogoče bo naša "kokoš" izvalila nekaj zlatih jajc in popeljala EU v višave, mogoče bo pa izkljuvala nekaj oči in pustila slab pečat.

Neglede kaj bomo mi počeli s to novo dobljeno "močjo", je nekaj sigurno. Slovenija bo postala bolj prepoznavna. Mogoče bo zdaj več kot le 70% italjanov vedelo, kje leži Slovenija."

Grrr kr jezen sm. Danes se spravim pisat Temo Tedna za blogorolo. In vse kar mi je uspelo napisat sta zgornja dva odstavka. Priznam. Nimam pojma o politiki. Sam naslov je "OWNAMO EU". Eeeee super. In kaj nej nek povprečen človek napiše na to temo, ne da bi izpadlo kot čisti dougčas ali neko bluženje o politiki? Ne vem. Meni se ni dalo pisati tega. Vse kar o tej temi je, da bo zdej Slovenija postala šefica EU (kar v smislu politike ne pomeni NIČ) in vse kar bomo s tem dobili je to, da se bomo na nek način predstavli Evropi. O joy! Tko ko razmišlam. Meni osebno to ne spreni čisto ničesar. Da, živim v Nemčiji me ne bi niti malo ganlo, da je zdej SLO šefica EU! w00w.

 

To je moje mnenje o Temi tedna. Drugače bi pa malo skritiziral Blogorolin časopis. Sej same teme se zelo slabo dotaknejo mlajših generacij. Politika, gospodarstvo, tehnologija in lajfstajl. Vse kar preberem je Lajfstajl in mogoče kej teme tedna, če je dober naslov. Upam, da če kateri od urednikov bere to, da bo poslal to kritiko dalje po uredništvu, ker verjamite nisem edini takšnega mnenja. Sam zdaj nimam ideje kaj bi novega notri dodal. Samo lahko pa kakšno idejo od koga drugega preberete pod komentarji. (če bo kak)

 

Nič jst grem v kino.

100jko piss out!

 

 

 

p.s. Tale post je biu napisan v programu Windows Live Writer. Nek dodatni program ob novem MSN-ju. Vredno poskusit.

 

3 komentarji:

Donch pravi ...

heh..strinjam se. Res, da se po vseh časopisih veliko vrti okoli politike doma in v tujini. Pa poleg peščice politično naravnanih ljudi, druge politika nič ne gane. Raje imamo rubrike o vsakodnevnik stvareh, razmišljanju o tej in oni stvari, o prepovedanih zadevcah in vse vse vse drugo kar se najde...
Sicer nism mela problema s temo tedna, mi pa vsekakor ni pisana na kožo ta panoga ustvarjanja o politiki.

LP*

bloodi pravi ...

ti pa dona sta prepametna za take teme no zato nimata idej...:W

Unknown pravi ...

simon zato se pa na tvoj nivo spuščama...