Najprej nekakšno opravičilo!

Rad bi se opravičil svojim rednim bralcem (,če taki sploh obstajajo) ker zadnje čase ne pišem toliko pogosto kot sm pisal v prejšnjih mesecih. Razlog za to so stvari, ki se dogajajo v mojem življenju. Kratko malo imam bolj pametne stvari za počet. Med razlogi za moje bolj poredko pisanje je tudi pomankanje idej. Odločil sm se, ne bom eden tistih, ki ne ve kaj napisat in zato piše bedarije.

Poseben razlog zakaj me v naslednem tednu ne bo veliko za brat pa je. Pomankanje ekrana. Mati, ki je ugotovila, da sm malo prestar za kazen se je odločila, da mi bo raje zato vzela ekran. To pa je zame (poleg odvzema telefona) najhujša kazen. =D No. Kot vidite sm nahitr spet spizdu ekran. hahaha! Prasec jst.

No. Dajmo še kaj pametnega napisat.

100jk0
thumbnail
About The Author

Ut dignissim aliquet nibh tristique hendrerit. Donec ullamcorper nulla quis metus vulputate id placerat augue eleifend. Aenean venenatis consectetur orci, sit amet ultricies magna sagittis vel. Nulla non diam nisi, ut ultrices massa. Pellentesque sed nisl metus. Praesent a mi vel ante molestie venenatis.

0 komentarjev