14. november 2007

(46. deu) O svem in vsem: Poker

Tako. Danes se bom dotaknil, po mojem mnenju, najboljše igre s kartami - POKRA! Obstaja ogromno štrvilo vrst pokra. Največ ljudi pozna poker kot igro kjer dobiš 5 kart s katerim moreš sestaviti različne kombinacije kart. Toda ta vrsta pokra je bolj kot ne samo gemblanje. Toda vrsta pokra, ki je zavzela ves svet pa se imenuje texas holdem. Zakaj? Ker v tej vrsti dejansko pride v poštev znanje in razumevanje te igre.



Mogoče tukaj zgleda to tako preprosto samo ni vse tko k zgleda. Po mojem mnenju je najboljša igra takrat, ko vsi igralci igrajo s toliko denarja, da jim ta neki pomeni. Zlo glupo bi blo da bogataš igra v igri kjer je buy in 2 eura.

Drugače se je pa v Brežicah in okolici tale igra zelo razmahnila. Osebno jo igram že 2 leti in morem rečt, da sem zelo daleč od super dobrega igralca.
V brežicah sem sam prvič igral poker v gostilni "Pri žaretu" kjer so se zbrali posamezniki in igrali. Potem se je v brežicah pojavil poker klub kamor sm začel zahajat. Sedaj se je pa že na veliko lokacijah Molin Rouge, Štritof, Slovenc, AnyTime ...


100jko piss out!

6 komentarjev:

Donch pravi ...

ajoooo ta kurac si piso 5 ur??? teh par stavkov!!! eeeh xD

Unknown pravi ...

Će sm ša srač vmes... in Pisat sm ga začel 23:27... toraj 2uri in pol.

Zdaj pa nazaj k temi... =P
Kdo gre dans na poker? =P

Davor pravi ...

glupa igra!

Goldy pravi ...

se strinjam z mdavor.

Ištvan Ferkeš pravi ...

glih sem se zagnal pa smo vse karte zgubli/polili ...

Unknown pravi ...

tiho...