(46. deu) O svem in vsem: Poker

Tako. Danes se bom dotaknil, po mojem mnenju, najboljše igre s kartami - POKRA! Obstaja ogromno štrvilo vrst pokra. Največ ljudi pozna poker kot igro kjer dobiš 5 kart s katerim moreš sestaviti različne kombinacije kart. Toda ta vrsta pokra je bolj kot ne samo gemblanje. Toda vrsta pokra, ki je zavzela ves svet pa se imenuje texas holdem. Zakaj? Ker v tej vrsti dejansko pride v poštev znanje in razumevanje te igre.Mogoče tukaj zgleda to tako preprosto samo ni vse tko k zgleda. Po mojem mnenju je najboljša igra takrat, ko vsi igralci igrajo s toliko denarja, da jim ta neki pomeni. Zlo glupo bi blo da bogataš igra v igri kjer je buy in 2 eura.

Drugače se je pa v Brežicah in okolici tale igra zelo razmahnila. Osebno jo igram že 2 leti in morem rečt, da sem zelo daleč od super dobrega igralca.
V brežicah sem sam prvič igral poker v gostilni "Pri žaretu" kjer so se zbrali posamezniki in igrali. Potem se je v brežicah pojavil poker klub kamor sm začel zahajat. Sedaj se je pa že na veliko lokacijah Molin Rouge, Štritof, Slovenc, AnyTime ...


100jko piss out!
thumbnail
About The Author

Ut dignissim aliquet nibh tristique hendrerit. Donec ullamcorper nulla quis metus vulputate id placerat augue eleifend. Aenean venenatis consectetur orci, sit amet ultricies magna sagittis vel. Nulla non diam nisi, ut ultrices massa. Pellentesque sed nisl metus. Praesent a mi vel ante molestie venenatis.

6 komentarjev