18. januar 2010

Avatar 3d

Včeraj sva si šla z Dono pogledati ta tako hvaljeni in prehvaljeni film. Priznam, da sem se na sedež v kinu vsedel čisto skeptičen. Preprosto sem skeptičen, do vseh filmov, ki imajo večino vseh scen narejenih na računalnik. Je pa res, da je bil igralska zasedba dokaj solidna tako, da je bilo pričakovati, da film ne bo popoln podn. Sicer je sam dokaz že dejstvo, da je film podrl rekord Titanica, ki je do zdaj kraljeval na prestolu najbolj ogledanega v kinematografih. Na glavo dam ta marsovska 3D očala in se pripravim na svoj prvi 3D film. Po prvi sceni sem se že odločil, da mi je tehnika všeč. :D WaW! Super izgleda...Ogled filma priporočam vsem. Je pa zelo hecna stvar, ki me je pritegnila. Dejansko jim je uspelo narediti vesoljko lepo. Kr malo čudno sem se počutil. :D

100jko piss out

7 komentarjev:

Donch pravi ...

Film je super, tut malo za zjokat vmes :D.

Sicer pa je sama okvirna zgodba in to, kako se odvija mogoče malo preveč pričakovana. Čisto obično, kako se v nekaj spraviš brez razloga posebnega, potem pa se zaljubiš, izpadeš v očeh ljubljenega izdajalec, na koncu pa mu dokažeš, da si le več kot to.

Kakorkoli... avatarji so neverjetno lepo izmišljeni, narava je prekrasna. SUper je, romantično.

Anonimni pravi ...

Preveč kičasta narava za moj okus. Drugače pa zanimiv film, ja.

MDavor pravi ...

meni je bla ful všeč zgodba. Neki čisto novega. Dober razlog da ga je delal 7 let

Anonimni pravi ...

bodimo realni. zgodba ni nc posebnga. pač pokahontas način s tem da majo usb čope. film je dobr zarad vizualnih efektov. so tolk dobri da se gledalec vživi in je pač posledično tut zgodba solidna. Sm skor 100% da ce bi gledal film v kinu brez 3Dja, bi mi bil film povprečn.

nasplošno pa super film. ne zarad zgodbe, ampak zaradi domišlije in načina uprizoritve le-le :D

urosK

100jko pravi ...

Se strinjam! Pomoje je brez 3Dja občutek veliko slabši. :D Pomoje.

Drugače pa zgodba sama ni res nič posebnega. Samo, ko pomisliš... a se lahko še kej novga zmislimo za scenari?

MDavor pravi ...

glih zgodba se mi zdi da je zanimiva in nova...Razen to da je vedno en pri slabih momcih, ki se bo spreobrnu v dobrega in dober lik, ki bo pohlepen in hotu vse pobit, razen tega je vse novo in se mi zdi kr zanimivo. Pri ZF lahko vedno pride nova in dobra zgodba. Pri akcijskih in komedijah se mi zdi da je težko neki novega nardit.

Brez 3D pa itq ne bi sou gledat film. So ble karte razprodane za 3D ampak za navadnega pa še kr neki prostih. Sn se obrnu pa šou domu :P

Dona pravi ...

Hm Davor, men se pa zdi, da je bla sama zgodba prevečkrat že videna. Takoj, ko sta se spoznala glavna igralca, smo lahko sklepali kaj se bo zgodilo in kakšen bo zaključek.