Ka pa to, ko je...

Norveška kr zmagala... WaaaaaW. No vedlo se je že prej, da bo zmagala in posledično tudi je. Komad je dober, nič posebnega, ampak dober. Moj favorit je bla Ukrajina. Ne me prašat zakaj. Od prvih 5 sm pa najbolj navijal za "Azabarđan".

Edino kar me je motlo glede celega šova je bil naš komentator. Ker česa tako dolgočasnega in nezanimivega že dolgo nisem poslušal. Dejansko se je delal norca iz enega modela, potem je pa mogu nam bogim bedakom lepo povedat - "Da se je treba tudi pošalit kdaj pa kdaj!" UBIJ SE!

Car je pa Peter Poles - osebek, ki je povedal koliko točk je dala Slovenija kateri državi. "Minuto tišine za Slovenijo, ki že 2 leti ne uspe pridet niti čez kvalifikacije." Bravo naši. Me je pa nasmejal. Car.100jko piss out

p.s. Če kerga zanima zakaj ta slika, naj mu povem, da nisem hotu dat filmčka zmagovalne pesmi na blog. Ker to tak vsi delajo. Jaz raje prtisnem par črk naključno v iskalnik in vzamem prvo sliko, ki se mi prikaže. Zakaj bi izpustil priložnost biti malo bedast...
thumbnail
About The Author

Ut dignissim aliquet nibh tristique hendrerit. Donec ullamcorper nulla quis metus vulputate id placerat augue eleifend. Aenean venenatis consectetur orci, sit amet ultricies magna sagittis vel. Nulla non diam nisi, ut ultrices massa. Pellentesque sed nisl metus. Praesent a mi vel ante molestie venenatis.

3 komentarjev