28. avgust 2008

(73. deu) O svem in vsem: "Anonimni naporneži"





Vem, da nisem edini, ki prejema komentarje od anonimnih ljudi. Takoj naj povem, da s tem postom ne bom komentiral anonimnežev, ki povejo kaj pametnega pohvalnega ali pa tudi negativnega. Mene osebno nervirajo tisti PRE-pametni anonimneži. No... mogoče je beseda nervirajo malce pretirana. Osebno me ne gane kar kateri od njih napiše. Samo se velikokrat sprašujem kakšni ljudje so to? Ne vem no. Sem človek, ki ma vedno kaj za povedat, koga skritizirat, komu za težit in seveda kje za pametovat. Ampak nikoli se ne skrivam za anonimnostjo. Mnogi bi lahko rekli, da se že skrivam za nickom - 100jko. Pa tudi, če slučajno ne komentiram na kakšnem blogu z linkanim nickom se pa tudi tist firbc lahko malo potrudi pa me pogoogla. Napiše v google 100jko in me ma v prvih treh linkih. Ni teško... Pa tud ne razumem zakaj bi se skrival za anonimnostjo? Me je strah ka mi bo kdo reku ker sem nekom to reku? Da sm taka pička? A daj? Vem, da obstajajo ljudje, ki se jim ne da vpisovat svojega nicka al pa kar kol v tisto polje. Sj ni treba. Lahko se v komentarju podpišete tak k mnogi. Ne vem no. Pa dejte zberte vsaj malo jajc pa stojte za svojimi besedami.


100jko piss out

3 komentarji:

Anonimni pravi ...

Evo še noben ni komentiru. Bom jst! :D
Zakaj smo rajš anonimneži? hmm...za druge ne vem.. sama ko grem prečekirat kak blog, če je kaka tema v kateri vidm da se ne strinjam napišem svoje mnenje, in kaj zaj..naj se odspodi podpišem da bo ženska/tip razmišlu katera sem, in se ne bo ubadu s tistim kar sm napisala? :) Emm NOT! .Pa če nahitro nekaj pokomentiraš, se ne rabš zj podpisvat. Poveš kaj drugače kot je avtor napisu in razmišlu, pa je že vse narobe, še posebej če te pozna, že s prstom kaže nate.. in bla bla..
Sicer mislim da lahko tu spodi sklopš indentiteto anonimnež, pa boš tkoj ob manj živcev in nervoze :P

Drgač pa še odgovor iz prejšenga posta (v čem smo ženske bolše)? Ti povem? :D ..V petju so, Sexu in pa Dj-ke so ženske najbolše! tak da.. tut ženske smo z razlogom na svetu ;)

Lep pozdrav.. drgač pa hud blog.. to pa itaQ veš.. ( da ne boš reku da se anonimneži sam pritožujemo :P)
čaw

Anonimni pravi ...

no bom te še jaz pohvalu, da ne boš da ti gre od mene samo na bruh

Unknown pravi ...

Em... sj nism mislu na take komentarje od anonimnežev kot je biu tale. Samo eni, sicer ne tok po mojem blogu kot pa po tujih direkt bluzjo z drugimi temami in so prav žaljivi. TO je malo gnilo...