Idiotizem "Nesreče na Savi" (kritika)Danes naj bi bil dan žalovanja za umrlimi v nesreči, ki se je zgodila na Savi. Osebno sem se odločil, da celotne zadeve raje ne bom komentiral, saj je bil stric moje punce tudi član te katastrofe. Ampak so me mediji v zadnjih nekaj dnevih tako znervirali, da morem pokomentirati.

Bolj, ko gledam Tv in poročila o nesreči, bolj se mi zdijo tako mediji kot udeleženci nesreče bedaki. Ne morem si pomagati, da vsakič, ko pomislim na nesrečo, pomislim kako bi bilo, da sem bil v čolnu jaz in moji prijatelji. Obstaja ogromna verjetnost, da bi se prav tako odločili iti skozi elektrarno in bi nas čakala ista usoda kot te ljudi, ampak bi se pa poznala ogromna razlika v medijih. Bi za nas tudi imeli dan žalovanja? Mogoče. Vem pa nekaj, veliko več ljudi bi se zavedalo IDIOTIZMA celotne nesreče. Mi bi bili neumni 20letniki, ki niso razmišljali o posledicah in o nevarnosti, ki je pred nami. Najhuje od vsega je pa to, da nas delavci sploh ne bi spustili na kanu in bi nam prepovedali spust.
Toda Sevniškem županu, podžupanu, predsednikom krajevnih skupnosti so takšne stvari dovoljene. Pa naj jim bodo, saj naj bi se sklepalo, da ljudje z njihovo izobrazbo vedo kaj je prav in kaj ne. Da se zavedajo, da skozi elektrarno ni pametno iti s kanujem.
Zdaj pa koliko mi je žal, da so pomrli toliko se ne morem pripraviti, da bi žaloval za njimi, saj so vsi do zadnjega v tistih dveh kanujih zame popolni bedaki, ki bi se morali zavedati v kaj plujejo.
Edina žalostna stvar je to, da je župan, ki je bil organizator celotne zadeve, umrl. Ker če bi preživel bi vsaj v medijih slišali vsaj nekaj kritik na njegov račun, tako pa je glavni krivec za to nesrečo postal UBOGA ŽRTEV. Osebno mislim, da je lahko srečen, da ga ni med živimi. Jaz osebno ne bi mogel živeti z dejstvom, da sem v smrt odpeljal toliko ljudi. A bi lahko vi?

100jko piss out
thumbnail
About The Author

Ut dignissim aliquet nibh tristique hendrerit. Donec ullamcorper nulla quis metus vulputate id placerat augue eleifend. Aenean venenatis consectetur orci, sit amet ultricies magna sagittis vel. Nulla non diam nisi, ut ultrices massa. Pellentesque sed nisl metus. Praesent a mi vel ante molestie venenatis.

24 komentarjev