4. april 2008

Poročilo: Derbi med Brežicam in MBjem je mimo.

Hja. Očitno tale derbi postaja že stalnica. Vsako leto se zbere ekipa Brežićanov in gre v goste v Maribor. Celotono zadevo organizira oseba DD, ki rad preverja če Brežičani ostajamo v formi (pa še rojstni dan je meu).
Ob prihodu na samo prizorišče nas je takoj obšel občutek znane okolice, ki nas vabi na tekmo. Na ogrevanju za večerno tekmovanje smo se odpravili k DDju, ki je že pripravljal stvari za tekmo. Odigrali smo poker in odlšli na tekmooo. Zbrano moštvo Brežic (Jst, DD, Karalič, Goldy, Valenčak, Viki, Filip...) je začelo prvi poučas v zelo napadalni taktiki. Ves alkohol, ki jim je skočil na pot smo uspešno premagali, vsako potrebo po bruhanju smo uspešno premagali. Ampak drugi poučas je terjal svoj davek. Nasprotna ekipa Maribora je za nas pripravila pravo past. AKCIJO katere se noben pravi brežičan ne more odreči. Redbull vodka je stala 1,5 eura. Ojoj. Nastale so prve poškodbe na tekmi (beri: bruhanje, omotičnost, problemi z ravnotežjem, teško izražanje in seveda naraščajoča želja po pretepu). Zmaga. Vsi smo prišli v svoja gnezdeca živi in zdravi.

Po naporni tekmi nam je organizator naslednji dan obljubil proslavljanje in dovolil da gremo spiti kakšen kozarček.

Zaspali ob 8.00 zbudili se ob 10:30. ŠEFICA stanovanja vleti na vrata in se začne dret. PUNCE pa sm vam rekla da ne smete fante met v sobi. BBLALAL BLA BLA ste me zbudil zvečer, ponoč in zjutri (zvečer in ponoč). bla bla bla tko vas mam dost, da bom žoučne kamne vn zbruhalaaaa.
Očitno je bilo, da smo morali zamenjati ležišče. Šli smo v drugi dom (gostilno seveda) na kratko pivce. Seveda vidi kelnerca potencijal v nas in nam, dve ZASTOJNJSKI rundi nekih BAZUKA JOVOV. Ravno prav zrajcala, da jih je še neki za temi dvemi padlo.


Ok... kaj čem naštevat še kaj se je dogajalo. Ob šestih smo bli že vsi tko gotovi, da nismo niti pomislili, da bi odigrali revanš z ekipo maribora. Zbudili šli domov...


100jko piss out
upam, da vam je moja pisanje blo razumljivo, ampak jst sm še čist ščmarjen in se mi ne da neke hudo poglabljat.

3 komentarji:

Davor pravi ...

mah sej ni blo tak strašno:P al je blo??::D:D:D:D:D:D:D:D::D:DDddfdfddfad asgs

Unknown pravi ...

hehe. Kr no. Edin če poveš dobr razlog zaka nisi šou nasledni dan vn?

Davor pravi ...

mah T-2 je klicu da morem jet klicat!