Dragi dnevnik #5

Dragi dnevnik. Morem ti povedat, da sm osebno zasovražu enega od svijih najboljših kolegov! Zakaj? Zato ker je prasec. Povleče me v svet stvari od katerih postanem odvisen in se jim potem ne morem upreti. Končno se ene odvadim me prisili, da začnem z drugo.
Ko sma bla mlada je reku gremo na pivo, zdj smo že pri redbull vodkah. On je sicer že HAJ pa pije Jeger. Kr je pač nagravžn pa dražji... =P
Samo kot veš dragi dnevnik, da pijača ni bla nikol problem. Problem so serije, ki me prisili gledat. Oba sma dokaj velika navdušenca znanstvene fantastike in komedij. Tak, da začelo se je s Princem z bel air-a, nadaljevalo z SG-1 (pizda jim prokleta, KAK LAHKO ODPOVEJO 10 SEZONO?!?!), potem je nastopil PRISON BREAK (serija, ki nas je zasvojila vse), sedaj pa so na vrsti HEROESi.

Moje osebno mnenje je, da se prison brejk lahko skrije pred to serijo. Res da je prizn brejk biu prvo sezono kul, samo te zadni dve pa samo še neke bluzijo pa keš kasirajo.
Priporočam heroes serijo. Verjamte, da je vredna ogleda. Sezono pa pol sm pogledu v enem dnevu. Pa sm biu ko rastlina v tej moji sobi. =P No danes se vračam med žive... ajde uživajte...


Nova fora, ki jo uporablamo izvira iz tega filmčka. Čekirite.


SAJLENC I KILL U!

100jko piss out
thumbnail
About The Author

Ut dignissim aliquet nibh tristique hendrerit. Donec ullamcorper nulla quis metus vulputate id placerat augue eleifend. Aenean venenatis consectetur orci, sit amet ultricies magna sagittis vel. Nulla non diam nisi, ut ultrices massa. Pellentesque sed nisl metus. Praesent a mi vel ante molestie venenatis.

4 komentarjev