(49. deu) O svem in vsem: Blogorolin častnik


Kot vsi, ki pišete/berete bloge veste, da je bloganje postalo pravi hit v sloveniji. Pojavilo se je ogromno število ponudnikov zastonjskih blogov (blogger, siol, Ednevnik...). To je tudi eden od razlogov zakaj so se začeli odpirati blog portali, katerih namen je združiti blogarje pod isto streho.

Eden od takih portalov je Blogorola. Sicer nevem veliko podrobnosti o njej, vem pa, da združuje ogromno količino blogov.
Sedaj pa je uredništvo Blogrole prišlo, do super ideje. Odločili so se, da bodo izdali neke vrste "blog-časopis". Kaj to pomeni? Vsem registriranim uporabnikom, ki so povezali svoj blog z svojim uporabniškim imenom, bodo redno prebirali bloge in iskali dobre/zanimive poste. Potem pa bodo te poste objavili v tedenskem častniku. Cena naj bi bila samo 1 euro in sam sm mnenja, da za revijo, ki jo boš prijel na dom ni veliko dati 1 euro.

Avtorske pravice. Z registracijo na forum in z zaklučenim povezovanjem svojega bloga z portalom, Ti podpišeš, da lahko uredniki uporabijo katerikoli tvoj post in ga dajo v častnik. Seveda pa je tukaj še ena svetla stran. Vsak prispevek, ki vam ga objavijo v častniku prejmete honorar v vrednosti 10eu. Ni veliko. Je pa nekaj.

Če bo res vse tako, kot je napisano morem rečt dečkom in deklicam, ki so si zmislili to - SVAKA ČAST!!!100jko piss out
thumbnail
About The Author

Ut dignissim aliquet nibh tristique hendrerit. Donec ullamcorper nulla quis metus vulputate id placerat augue eleifend. Aenean venenatis consectetur orci, sit amet ultricies magna sagittis vel. Nulla non diam nisi, ut ultrices massa. Pellentesque sed nisl metus. Praesent a mi vel ante molestie venenatis.

5 komentarjev